Sukne pre ženy so širokými bokmi. Nebojte sa ukázať krivky

Tu a tam príde vhod nejaký módny trik, takže nižšie prezradíme tie najlepšie návrhy sukní pre ženy so širokými bokmi. Aj keď sú široké boky považované za veľmi ženské a nie je absolútne žiadny dôvod ich skrývať, každá máme dni, kedy chceme niektoré časti tela trochu skryť a urobiť našu postavu ‚harmonickejšou‘

Presne preto môže byť nakupovanie oblečenia pre ženy so širokými bokmi niekedy únavné, najmä ak si nie ste istá, ktoré kúsky by bolo najlepšie zvoliť tak, aby čo najlepšie vyhovovali vašej postave.

Čo je zlá voľba pre ženy so širokými bokmi?

Úzke nohavice s vysokým pásom v kombinácii s crop topom sú nepochybne veľmi zlou voľbou pre všetky ženy so širokými bokmi a to isté platí o oversized kúskoch a vrstvenom oblečení. Ak chcete svoje krivky premeniť vo svoj prospech, kľúčové je vybrať si kúsky, ktoré ich zvýraznia tým správnym spôsobom.

Ako rozpoznať typ tela?

Ženy so širokými bokmi spadajú do jednej z dvoch kategórií: buď majú postavu typu hruška, alebo sú to tie šťastné, ktorých postava pripomína presýpacie hodiny. Pri hruškovom tvare je spodná časť tela plnšia ako poprsie, ramená a pás a ženy s postavou presýpacích hodín majú krivky na ‚správnych miestach‘ a skvelým pomocníkom je aj úzky pás.

Ako si vybrať kúsky?

Je dôležité starostlivo vybrať materiál, z ktorého je odev vyrobený. Ženy so širokými bokmi by mali vždy voliť kúsky vyrobené z jemných materiálov ako ľan alebo jemná vlna. Okrem monochromatických kúskov sú dobrou voľbou aj kúsky s vertikálnymi líniami, ktoré opticky predĺžia telo. Čo však robiť, keď hovoríme o sukniach?

Aký typ sukne si vybrať?

Sukňa do A

Sukne tohto strihu sú skutočnou klasikou a sú výbornou voľbou aj pre ženy so širšími bokmi. Tento strih je v hornej časti užší a potom sa rozšíri, aby odviedol pozornosť od vašich bokov. Najlepšou voľbou sú padavé sukne tohto strihu, ktoré by mali byť vyrobené z ľahkých materiálov, ktoré pekne padnú na telo. Výbornou voľbou na toto leto sú bezpochyby krásne bavlnené sukne áčkového strihu.

Plisovaná sukňa

Tento model je skvelou voľbou do práce alebo na formálnejšie príležitosti. Pristanú najmä ženám s postavou presýpacích hodín, pretože záhyby na tejto sukni zvýraznia vašu krásnu siluetu. Vyberte si modely v tmavších farbách alebo tie s jemnými vzormi a potom ich skombinujte s topom pre dokonalý letný šik outfit.

Sukňa s klopou

Tento trendový model je ideálnou voľbou pre ženy so silnejšími bokmi. Vďaka efektu obopínania tela sa boky opticky zmenšujú, pričom sa zároveň zameriavame na hornú časť nášho tela, čo je presne to, čo chceme dosiahnuť.

 

Zdroj textu: zadovoljna.si, zdroj foto: pexels.com